Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - studeni 2008
utorak, studeni 18, 2008

Alo dobri ljudi, dobre volje!!!

Vratija se iz teretane, taman se otušira, krčka se na špakeru riža, idu vijesti na televiziji, a ja se za stolom družim sa svojim Mac-om. Lip je osjećaj kad se čovik vrati s treninga......i sad navalit na spizu...mmmmmm...kaže trener- "PUNO RIŽE JESTI!!!" Reka bi mi stari sad: "Pritvorit ćeš se u Kineza jedan dan!"

U posljednjih misec dana izdogađali su se u Zagrebu zanimljivi koncerti, pa sam tako nakon odličnog koncerta Boban Marković orkestra u Aquarius klubu prošlog tjedna otišao pogledati u Tvornicu kulture mog kolegu i prijatelja Nenu Belana i Fiumense. Pržili su puna tri sata i kvarat...da da..dobro ste čuli! Redali su se stari i novi Nenini hitovi. Kakav divan opus ima taj čovik..ROCK GALAMA, SUNČAN DAN, PRIČAJ MI O LJUBAVI, DUGO TOPLO LJETO, BAMBINA, STOJIN NA KANTUNU, RIJEKA SNOVA i nova ZAR VIŠE NEMA NAS. Još ka mali obožava san Đavole, a danas me oduševljava Belanov čisti, pitki, pametni, zreli, pjevni dalamtisnki pop kojeg kronično fali na ovim prostorima. Mislim da je koncert slobodno moga trajat još sat vrimena. Sve je prštalo od dobre, pozitivne energije i ludilo svirke, a još je super znat da će se taj koncert moć nabaviti uskoro i na DVD jer se sve to lipo snimilo. Cila Tvornica je bila na nogama i svi su u glas pivali od početka do kraja, a oni koji nisu bili na koncertu mora im bit žaj..zato slijedeći put kad čujete da Neno Belan ima koncert..trk po karte!!!

Kod mene se radi i radi..lalalala. Ovog tjedna kreće u eter moj novi single "Ako uzmeš ljubav vrati" (možete ga poslušati u mp3 rubrici) čiji će te video broj moći ekskluzivno pogledat početkom 12. miseca na Index portalu. Puno se putuje i još više piva, a stiže i prosinac misec..puno shopingiranja, poklona, jelki, sniga doduše sve manje..aaa lipo baš...jedva čekan..a onda može opet lito..hahaha!!!! 

Vesele me susreti s mojom dragom publikom pa se stoga još više radujem svom prvom velikom riječkom koncertu koji će se održat 14.12. u Teatru Fenice. Zato u utorak letin za Split i zatvaran se sa svojin bendom u garažu na 15 dana da šta bolje pripremimo repertoar za Rijeku.....fala svima na informacijama za ploče, nekima san se već javija..veselim se novim pločama ka malo dite! Juuhuuuu..

Lipi moji iden sad  jest riži, a vama ostavljan svoja dva favorita Nene Belana,  uživajte:

DUGO, TOPLO LJETO

ZAR VIŠE NEMA NAS
lukanizetic @ 19:11 |Komentiraj | Komentari: 155 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.