Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - prosinac 2007
četvrtak, prosinac 27, 2007

Alo ekipa!
Za početak čestit Božić i uspješna 2008. godina svima!. Puno sriće, zdravlja, ljubavi, plesa, smija, a i pinku para želin vam od srca.

Napokon san doša u svoj Split, nakon 3 miseca izbivanja, ličin se materinon spizon, spavan po 12 uri dnevno, a sna nikako dosta. Noge me bole za poludit. Koliko mi je god falija odmor i mir mogu vam reć da mi već nedostaje onaj adrenalin koji me pra zadnjih par miseci, a najviše od svega moj „žutokljunac“, moja draga Mirjana koju ću ponovo vidit na Silvestrovo u Dubrovniku di pivan za doček. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!


   
Hvala vam od srca na vašim glasovima i svakoj potrošenoj kuni koji su pomogli Mirjanu i mene dovesti do finala i pobjede. Još mi se nisu slegle emocije. Kad bacim oko unatrag i pogledan šta smo sve prošli osjećan se ispunjeno. Upozna san jedan dragocjeni svijet profesionalnih plasača koji je za mene do tada bio potpuna nepoznanica. U početku san mislija da će to bit samo još jedna zabava u nizu, međutim iz subote u subotu mi je bilo jasnije da neće to ić sve baš tako lako: 3 - 6 sati vježbanja dnevno, učenje koreografija, dogovori za kostime, a sve to za samo minutu i 30 sec. subotnjeg plesa. Mirjana je iz mene uspila izvuć ono čega nisam ni sam bija svjestan da čuči u meni. Bilo je zeznutih momenata, kad mi se nije ništa dalo, kad me bolila svaka koščica, kad san se pita šta sve ovo meni triba, kada me je sve nerviralo, kada san mislija da ja to ne mogu, ali Mirjanin pedagoški pristup i strpljenje su urodili plodom i za to joj veliko hvala!



Bilo je to prvenstveno jedno lipo iskustvo di san se uopznao sa standardnim i latino plesovima. Iako san mislija da ce mi bit draži latino, na kraju su mi standardni plesovi  legli više, uz iznimku, paso doble, koji me oborija s nogu. Preporučam svima odlazak u plesne škole i to iz nekoliko razloga: znat ćete otplesat valcer na vlastitom piru, a i držanje ćete popravit, a dobro je za skidanje kila.


   
Najtužniji trenuci su bili kada su parovi napuštali emisiju i kada su garderobe postajale praznije, no sva srića da mi je Gobac izdrža skoro do samoga kraja. Nezaboravna je bila i ekipa iza kamera bez koje ovaj show ne bi bio tako uspješan: Ruža, Đanki, Troha, Mia, Denis, Nikša s cilin orkestron, svi kamermani, ekipa u režiji na čelu sa Sokolićem i uvaženi urednici Štengl i Sedmak (neka mi oproste oni koje sam slučajno izostavia).

Zakon su bili i moji vjerni navijači u studiju, a i  moja ekipa iz Splita koja je dolazila navijat u Zagreb. Uz moje uvažene kolege estradnjake "Ples sa zvijezdama" nema teorije da bi ovako izgleda bez plesnih genijalaca koje pozdravljam ovim putem: Nicolas, Istvan, Marko i Hrvoje, te naše Mirjana, Tamara, Žana i Ana. Veliki poljubac  i mojoj Lani koja je cilo vrime bila opaka konkurencija i da je ona pobijedila bio bi isto sretan ka šta san sada. Nadan se da toča noge u lavoru ka i ja dok vam ovo pišem (stavi morske soli, čuja san da pomaže!). I za kraj velika zahvala Martinu, Milki i Ismetu koji su puno pridonijeli ovome uspjehu i pokazali se pravim prijateljima.


   
Još jedanput van želin svu sriću u Novoj godini!...I naravno vrhunsku zabavu!

p.s. Nagrada je išla mojin dragim bakama: Ružici i Vjeročki, pola godine jednoj, te pola drugoj.
lukanizetic @ 14:41 |Komentiraj | Komentari: 105 | Prikaži komentare
utorak, prosinac 4, 2007
Iskoristit ću priliku da Vas upoznan s hvale vrijednom humanitarnom kampanjom pod imenom „Budi mi prijatelj“ u organizaciji RTL televizije i njene humanitarne Udruge „RTL pomaže djeci“ te Vas ujedno pozoven da svojim pozivom na broj 060 9007 pomognete pri prikupljanju potrebnih sredstava za pomoć odabranim organizacijama.

Zahvaljujući RTL televiziji posta san kum Udruge SANUS u Splitu i imao prilike upoznati divne mlade ljude i dicu koja su me unatoč svojim teško provedenim trenucima i borbom s teškom bolešću imali snage dočekati s osmjehom i optimizmom. Proveja sam jedan dan s njima di sam ih posjetija na onkološkom odjelu splitske bolnice nakon čega smo druženje nastavili u udruzi SANUS s čijim sam štićenicima otiša na besplatnu kinoprojekciju. Žao mi je što nisan ima više vrimena se družiti sa njima no volija bi da znaju da ih se dosta često sitin i da ćemo se sigurno uskoro ponovo viditi. Kaže se da zdrav čovik ima million želja dok bolestan samo jednu, da ozdravi. Dragi moji blogeri i Vi im možete postati prijateljem te pomoći u nakani da im svi skupa zajedno vratimo osmjeh na lice jer je to najlipša slika koju može čovik gledati, sritno i bezbrižno dite.



O KAMPANJI:

„Prije točno pola godine RTL Televizija pokrenula je humanitarnu Udrugu “RTL pomaže djeci”. Od toga trenutka, Udruga je prikupila i donirala značajna sredstva brojnim organizacijama u Zagrebu, Zadru, Osijeku, Rijeci… Logičan nastavak djelovanja Udruge “RTL pomaže djeci”, a koja je dosad vratila osmijeh na lica brojnih mališana je kampanja “Budi mi prijatelj”. Kampanja već traje mjesec dana, od sredine studenog do sredine prosinca. Po prvi puta, Udruga će predstaviti odabrane projekte te aktivno djelovati na animiranju javnosti kako bi se prikupila potrebna sredstva za pomoć odabranim organizacijama. Posebno za tu priliku pokrenuta je humanitarna telefonska linija, broj 060 9007 (cijena poziva je 6.1 kuna uključujući PDV) koju je besplatno ustupio jedan od partnera kampanje, tvrtka T-Com, koja se odriče svih prihoda u ovoj humanitarnoj akciji. “Budi mi prijatelj” sjajna je prilika da se javnost upozna s aktivnostima pojedinih organizacija koje se brinu za dobrobit djece te poteškoćama u radu s kojima se svakodnevno susreću. Uz navedeno, cilj kampanje je educirati javnost o temama poput autizma koje su, na žalost, još uvijek velika nepoznanica, pa čak i tabu tema u Hrvatskoj. Naziv kampanje nastao je zahvaljujući štićenici Centra za autizam Zagreb kojoj “RTL pomaže djeci” zahvaljuje na pomoći i objašnjenju kojim je obrazložila ovaj uistinu emotivan naziv. Njezina je želja, naime, da javnost postane svjesna njihove ljubavi i otvorenosti prema ljudima od kojih traže da prihvate njihovu prisutnost bez diskriminacije s kojom se, na žalost, često susreću. Pet projekata koje će kampanja pokrivati pokazatelj su širine djelovanja Udruge i nastojanja da se pomogne onima kojima je pomoć uistinu najpotrebnija.

Projekti kampanje “Budi mi prijatelj” namijenjeni su sljedećim organizacijama:

Udruga “Sanus” iz Splita svake godine organizira projekt “Rehabilitacijom do kreativnosti” sedmodnevni izlet u Makarsku za djecu koja su oboljela od malignih bolesti. Kako bi i nadolazećeg proljeća dvadesetak štićenika moglo otići na izlet u Makarsku, gdje se djecu oslobađa od svakodnevnog stresa kroz koji prolaze zbog svoje bolesti. Udruzi je potreban iznos od 83.800 kuna.

“Pokušaj, i ti to možeš”, project je Centra za predškolski odgoj u Vinkovcima koji broji sedam dječjih vrtića kojima je prijeko potrebna donacija u vidu didaktičkih pomagala. Vrijednost donacije: 50.000 kuna.

Hrvatsko društvo za buloznu epidermolizu, DEBRA Hrvatska (kratica od engl. Dystrofic Epidermolysis Bullosa Research Association), službeni je naziv društva koje se brine o sedamnaestero oboljele djece. Iznos koji je potreban za njegu rana oboljele djece kroz period od mjesec dana iznosi 51.000 kuna.

„Sport za sve“, društvo je za sport i rekreaciju smješteno u Kninu. Iznos potreban za opremanje malonogometne momčadi mlađe dobne skupine iznosi 33.600 kuna.” www.rtlpomazedjeci.hr )


Hvala Vam unaprijed za svaki poziv.

lukanizetic @ 10:55 |Komentiraj | Komentari: 183 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.