Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - prosinac 2008
subota, prosinac 27, 2008

Dragi moji,

Kako ste? Jel vas pere ova blagdanska groznica? Napokon je sunce izvirilo na dva dana pa mi se sve odmah čini lipšim......

Još maloooooo pa Novaaaaaa 2009..aaaaaaa..! kako vrime brzo leti..... Svit je sve luđi, ljudi sve boležljiviji, a i američkog predsjednika gađaju cipelama!

Koristim priliku da se ovim putem zahvalim divnoj riječkoj publici koja je doprinijela odličnoj atmosferi i učinila me sretnim na mom koncertu prije dva tjedna u Teatro Fenice....moj bend i ja svirali smo s guštom jer publika je zaista bila fenomenalno raspoložena i dala nam je vitar u leđa ..Di ćeš bolje?! Bilo mi je žaj kad je sve završilo...zapravo uvik san tužan kad završi koncert, jer tija bi da traje cilu vječnost.

Slijedeće promotivne koncerte najavljujemo u Splitu - 14.02.09. u maloj dvorani Gripe i Zagrebu - 21.03.09. u Hypo centru, no biti ćete još o svemu obavješteni na vrime!

Ovaj misec su definitivno obilježile brojne humanitarne akcije. I neka ih je tako puno, no bilo bi još lipše i efikasnije da se događaju češće i tijekom cile godine.

Tako san u sklopu humanitarne akcije T-Mobile-a „Bliže osmjesima“ posjetio četiri zagrebačke bolnice (Rebro, Srebrnjak, Klaićeva, Vinogradska) u društvu simpatičnih i veselih vilenjaka iz udruge „Dobra vila“ na čelu s Djeda Mrazom. Obišli smo male anđele, djecu, koja će ove blagdane, nažalost, provest u bolnici. Oni ovog puta nemaju toliko sriće da budu u toplini svoga doma s roditeljima i prijateljima, da budu u svom krevetu i  spavaju na svom kušinu. Neki čak nemaju svoj dom jer su ih roditelji napustili još dok su bili bebe. Tužne stvari san vidija i nasluša se priča koje su me po tko zna koji put ponovno podsjetile da u životu nije ništa toliko vrijedno kao što je zdravlje i roditeljska ljubavi. Svi mi to znamo, ali mislim da većina nas često na to zaboravlja i nije svjesna u potpunosti tih vrijedosti. Kada ti je sve super logično je da ne razmišljaš o bolestima i kojekavim crnjacima. No, uz ove male, hrabre anđele  iscrpljene bolešću koji trenutno ne znaju za ništa drugo osim terapija, lijekova, tableta i pregleda postaneš senzibilniji, ranjiviji i nastojiš biti bolji čovjek.

Njima treba samo malo da ih se učini sretnima, osmjeh, dodir, zagrljaj, poklon, razgovor, pogled, i nadam se da smo u toj misiji donekle uspjeli. Sva srića šta imaju stvarno divne roditelje, sestre i doktore koji se brinu o njima i pružaju ljubav 24 sata dnevno.

Neka Vas ovakve priče učine svjesnima koliko vam je lipo u životu i koliko ste sritni šta uopće možete imat prijatelje, obitelj i svoj dom, jer neki to nemaju, a nisu za to krivi. Zato volite i cijenite svaki svoj dan i nemojte da vam ga išta i itko upropasti. Uživajte u malim stvarima, sve ostalo je nebitno, opterečujuće i marginalno.

 

Sretan Vam Božić i Nova 2009. godina,  a malim anđelima u svim bolnicama želim da što prije ozdrave i vrate se svojim domovima.
Voli vas od sveg srca Vaš Luka.


 

 

lukanizetic @ 16:22 |Komentiraj | Komentari: 175 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.