Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - ožujak 2008
utorak, ožujak 25, 2008

Hvala Vam od srca na čestitkama.
Također svima želim sretan i blagoslovljen Uskrs, da ga provedete u krugu svojih najbližih.

Odmorite se i uživajte......a kiša i ovo ružno vrime će brzo proći.....
lukanizetic @ 12:15 |Komentiraj | Komentari: 60 | Prikaži komentare
petak, ožujak 21, 2008

Allo ekipa!!!

Evo mene napokon na svom blogerskom teritoriju nakon malo duuuuužeg izbivanja...isprika svima!!! Malo san lin, a opet s druge strane puno radim, putujem, nastupan (u subotu san u Rijeci, a u nedjelju san u Zagrebu u Bestu, pa navratite ako ste u prolazu!)

Već duže vrime boravim u Zagrebu, a razlog tome je početak rada na novom albumu...eto, pa mi oprostite ako san vas zanemarija, ali ka šta uvik govorin nisan od blogera koji pišu reda radi. Obožavam svaki početak rada na albumu, zapravo obožavan inače početke u svemu, početak prijateljstva, veze, koncerta....pun san pozitive i sve doživljavan idealno.

Dok je još trajalo natjecanje Plesa sa zvijezdama, Nikša Bratoš, producent, aranžer i multiinstrumentalist nekim čudom mi je dao CD s 15-tak starih, demo, audio snimaka Dina Šarana (to je onaj Sarajlija koji potpisuje većunu pisama na moja dosadašnja dva studijska albuma). I kako to biva, kada se najmanje nadaš, među tim snimkama pronaša sam 6 glazbenih bisera. Inače vrlo sam izbirljiv u izboru pisama, princip je da mi se pjesma svidi na prvu i to je to, a do sad nekako s Dinom imam tu neku sriću da mi se većina njegovih pisama svidi na prvo slušanje (za informaciju njihov album, grupa "Letu štuke", izlazi u travnju i ono šta san čuja je još bolje od njihovog prvijenca - mraaaaaak!).

Većinu vrimena provodim u studiju Croatie Records kod Nikše Bratoša, koji će uz Đani Pervana također biti zadužen za aranžmane i produkciju novih pisama. Ugodno je radit s njim, vrlo opušteno i smireno. Za sad smo zakucali dvi odlične pisme. Jednu od njih (ZAPLEŠI SA MNOM) san posla na Radijski festival koji se ove godine održava u Opatiji bajnoj. Bit će veselo. Pisma se već lagano počela vrtit po radio postajama, a krajem tjedna kreće i snimanje spota (o tome ću vam malo opširnije kad završimo s poslom). Imamo dobru zamisao..bit će puno statista, smjeha, plesa i pozitivne energije...a sad iden malo posjetiti i Vaše blogove i ostaviti koji komentar.....

A za kraj...

ZAPLEŠI SA MNOM (HRF 2008)

Get the Flash Player to see this player.

lukanizetic @ 14:12 |Komentiraj | Komentari: 61 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.