Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - travanj 2008
nedjelja, travanj 20, 2008

Napokon je gotov!
Dragi moji blogeri, premijerno samo za Vas, moj najnoviji spot za aktualni singl "Zapleši sa mnom"! Režiju potpisuje Darko Drinovac, a koreografiju, koja i nije tako jednostavna, osmislili su Nicolas i njegova supruga Ksenija.

Snimali smo dva dana, u domu umirovljenika u Maksimir, u jednom frizerskom salonu starom 70-tak godina, te na ulicama grada Samobora. "Borili" smo se s vremenom gdje nas je na kraju pošteno okupala kiša, no ništa nas nije moglo zaustaviti. U spotu je sudjelovalo 50-tak statista, večinom članova plesnih škola, raznih dobnih skupina. Bilo je veliko zadovoljstvo raditi sa njima, a pogtovo su me oduševile Maksimirske mažoretkinje. Radi se o skupini starijih gospođa koje toliko zrače veselim duhom i mogu biti samo primjer dostojanstvenog starenja (najstarija članica ima 83 godine!).

Nadam se da će Vam se svidjeti ovaj veseli i šaroliki video uradak, a na narednim koncertnima očekujem i Vas vidjeti u plesnom zanosu!
Uživajte!

lukanizetic @ 18:22 |Komentiraj | Komentari: 149 | Prikaži komentare
ponedjeljak, travanj 14, 2008

Prošlog tjedna (četvrtak) san bija na nezaboravnom koncertu u Tvornici kulture. Naime radi se o nastupu gipsy-punk benda Gogol Bordello, koji djeluje od 1999. godine.

Tvornica je bila toliko puna da više nije bilo mista ni za iglicu, al' nakon prvih taktova, gužva, iščekivanje, loša klima, sve se u trenu zaboravilo. Luđačka energija kolala je dvoranom od početka do samog kraja koncerta. S glazbom Gogol Bordella me upoznala moja prija Mare Milin i zaljubija san se u njihov rad na prvo slušanje, tako da je ovaj koncert bija ispunjene mojih snova.Ekipa je iz istočnog dijela New Yorka, al' većina članova su doseljenici s istočne polutke zemaljske kugle (Rusija, Ukrajina), te iz Etiopije, Izraela i Amerike. Glavni vokal i nosioc benda je sugestivni, veseli, malo pomaknuti Eugene Hutz, koji je odnedavno poznat i ko' glumac u filmu Filth and Wisdom, u kojem je Madonna po prvi put preuzela redateljsku palicu. To je pravi frontman, osoba koja nosi sve, a opet daje prostora svim članovima benda.Osim glazbe ono šta čini doživljaj još većim je njihova komunikacija s publikom. Ovaj urnebes je traja puna dva sata bez sekunde stanke. Redali su se tako hitovi Start wearing purple, Not a crime, Alkohol, 60 revolutions etc. Publika je plesala. ludovala i vidno uživala šta je samo više učinilo tu večer čarobnijom. Eugene je pija i zaliva publiku s bocom popularnog makedonskog vina T'ga za jug i ta njihova spontanost i skromnost su se primjećivali u svakoj gesti, a oni su zaista velike svjetske zvijezde s pravom karizmom rock zvijezda!Muški dio publike, pa tako i mene (he he he) privukle su Pamela Jintana i Elizabeth, energične plesačice i back vokali koje su svojim scenskim nastupom podizale već ionako uzavrelu atmosferu, neumorno plešući i animirajući prisutne. Karizmatični violinista Sergey Ryabstev, ujedno najstariji član benda, tako svira violinu da se naježiš od glave do pete. Sve izgleda ko jedna odlična glazbena točka u cirkusu. Važno je napomenit da je bis traja punih četrdeset minuti i da je to bija najbolji dio koncerta. Vrhunac je bija sviranje Eugenea po crvenoj, plastičnoj kanti, prava rapsodija.Dugo nisan bija u šutci na koncertima...još od prvog srednje..e, pa ovaj koncert je bija odličan povod da se raspustin do kraja. Za kraj mogu samo dodati da slijedeći put ne propustite njihov koncert, a virujen da će nam ponovno doć, budući im ovo nije bija prvi nastup u Zagrebu. Osim šta je to simfonija koja se može opisat ko gipsy punk, njihov nastup uživo (bar na mene) djelovao je iscjeliteljski.

Slušajte Gogol Bordello i uživajte!!!

lukanizetic @ 10:31 |Komentiraj | Komentari: 39 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.