Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - svibanj 2009
četvrtak, svibanj 21, 2009

Pisma “Di si ti Mare” dobila je i svoj video zapis.
Mala ekipa, puno dobre volje, avanturistički duh, pijat šurlica, čašica Vrbničke žlahtine i eto ti spota. Poput one poznate dječje: “Kad se male ruke slože  sve se može, sve se može!”

Darko Drinovac sa 3 asistenta i jednim čudotvornim fotoaparatom ranom zorom stiga’ je na Krk. Sunčeve zrake divljale su od ranoga jutra. Odma smo znali da nas je pogodilo idealno vrime, kako za snimanje spota, tako i za brčkanje u plićaku . Ima san osjećaj da je taj dan bija i prvi neslužbeni dan lita jer je već oko 10 h nastupila nesnosna sparina, ona prava srpanjska, dok san već dobrano planinarija po padinama Vrbnika i uživa u svakoj sekundi. Vrbnik je predivno, pitoreskno mistašce na jugoistočnoj obali otoka. Mještani su se pokazali ko odlični domaćini. Idealno misto za odmor. Plaže, uvale i skrivene klisure govore sto jezika, a tek more - kristalno, plavo, čisto, bistro i nevino…jooooj…zalediš se od lipote!

Tako je složna ekipa (Ema, Soul (mali bijeli boxer), Darko, Tomica, Kiki, Bobi (nisu bijeli boxeri) i moja malenkost) skakutala od mista do mista i tražila idealnu lokaciju za svaki slijedeći kadar. Čak nas je u drugom dijelu dana i kiša poškropila, no dobro je došlo ko’ osvježenje. Na kraju balade bili smo iscrpljeni i umorni od kvalitetnog i dobrog izleta, a ne od snimanja spota. Eeee da je bar uvik tako..ispreplitanje ugodnog s korisnim i korisnog s ugodnim…i tako ispočetka..u nedogled. Lipo je kad se ljudi razumiju i kad im ništa nije teško. Dan smo okončali u konobi “Nino” uz domaće šurlice sa škampima I čašicom vina…..mmmmmmmmm…. !

Mislite li da smo u  Zagreb otišli prazih ruku!? U svakom gepeku čučalo je 5 litara Vrbničke žlahtine. Ima li boljeg suvenira od dobrog vina? Za stare Rimljane nije bilo, a znamo da su kvalitetno uživali u životu i znali cijeniti dobro, ukusno i lipo!  E, pa nama je tog dana bilo upravo tako!

Koristim ovu priliku da zahvalim ekipi iz Orvasa na podršci, te najavim izlazak limited edition muškog i ženskog parfema Replay!

P.S. Maru ni tamo nisam pronaša. Ako je ko vidi, neka mi javi!

Ekipa, uživajte u spotu!
Vaš Luka
lukanizetic @ 11:44 |Komentiraj | Komentari: 141 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.