Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - lipanj 2007
utorak, lipanj 26, 2007
Dobar dan svimaaaaa!!!

Sparina, sparina, sparina..ovo je ludo vrime skroz. Otuširan se po tri puta dnevno ne bi li se osvježija..a ono još gore..tik šta se otuširan opet poplava znoja krene..ne isplati se ni tuširat više, samo se znojiš još više..aaauuuuu. Sigurno svi jedva dišete i jedva čekate na more i kupat se 24h dnevno.Sva srića da iman dosta nastupa po obali zadnje vrime pa se mogu bacit u more u bilo kojem trenutku, al zato san sad u Zagrebu i gušin se u nepodnošljivoj sparini i isparavanju svega živoga i mrtvoga..al tako je to..poso zove!!..Puno je nastupa, puno putujen, jednostavno uživan..lipo mi je! Moran vam se pohvalit da me Seve zvala da joj buden gost na koncertu koji će se održat 21.07. za otvaranje atp-a u Umagu (baš lipo..jedva čekan!!). Pivat ćemo nešto u duetu i još nešto ja solo..bit će to još jedno lipo iskustvo. Iman nešto zanimljivih slika sa nastpa i s putovanja al' to ću ih stavit na blog kad ih skupin još malo..da bude zanimljivije i šarolikije. Nisan ni sija za kompjuter već san se priznoija. Iden se spremat jer putujen za Vinkovce, a vi ekipa uživajte i ne dajte da vas ova sparina i nervoza uništi..prkosite joj i otiđite na more ili na rijeku!!!
 

p.s.

Rodija se hit!!! Naime moj gitarist Dean Dergić osim šta svira u Orkestru za krčmu i veselje redoviti je član i benda ZINEDINE ZIDAN čija se pisma PANTAGANA (u prijevodu štakor, pacov) ne skida iz programa radio etera u Dalmaciji već danima. Bend čine troje talentiranih muzičara (Dean, Vjeran i Leo)...Inrigantnu i zajebantsku stvar ljudi već pjevuše i po ulicama!!! Osim ove lude i zanimljive stvari u pripremi su još zanimljivije i luđe. Za sve one koji je nisu čuli ovo je prava prilika..UŽIVAJTE i bacite koji kometar!

lukanizetic @ 07:45 |Komentiraj | Komentari: 108 | Prikaži komentare
subota, lipanj 9, 2007
alo ekipa...

vata me velika euforija pred nastup...ali ne oću li biti prvi, time se nikada ne opterećujem...za mene je velika noć, zaručit ću se za jednu predivnu osobu krasnog osmijeha, tople duše i spretne ruke...dugo mi je tribalo da se odlučim  za takvo nešto, ali moram priznati, kad nađete onu pravu, onda više ništa nije čudno...naime, nakon moga plesa u vatrogasnom domu (preporučam svakome) ma(la)re je pala...skupia sam klapu, konfeti su u džepu, a odijelo moga ćaće iz '72. očuvan od moljaca stoji mi ka saliveno...

nadam se da ću je odvesti na vinčanje...kako je lipo biti zaljubljen...

lukanizetic @ 19:50 |Komentiraj | Komentari: 103 | Prikaži komentare
petak, lipanj 8, 2007


"Samo mi reci da (ljepotice mala)"
lukanizetic @ 19:38 |Komentiraj | Komentari: 26 | Prikaži komentare
četvrtak, lipanj 7, 2007

Dragi moji sinoć san stiga u Split, odradija probe sa svojin orkestron ( doša je priajtelj Štimac (perkusionista) iz Zagreba) i naspava se ko beba..probudija san se ima petnaest minuti..sad me čeka posljednje spremanje za Hvar na kojem je Radijski festival od danas pa do nedilje..Kažu mi da je na trajektu tolika ludnica da se mora stavit auto u red dvi ure prije..Iden nešto bacit u kljun i odoh se pridružit gusjenici auta. Baš san dobre volje i tija bi da se dobro zabavimo na  Hvaru..dolazi mi masu prijatelja, kolega, novinara..bit će ludo. Sutra mi stiže bend..imamo koncert na festivalskoj pozornici..jedva čekan!! A sutra popodne me čeka igranje vaterpola koji nisan igra od osnovne škole (bit će to smišan prizor) i posli toga promocija spota i presica za novinare..
Eto toliko od mene..iden se spakirat do kraja i nešto zamezit..kad se vratin podilit ću s vama hvarske dojmove (i ričima i slikom)..UŽIVAJTE!!!


lukanizetic @ 12:41 |Komentiraj | Komentari: 15 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.