Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - lipanj 2010
subota, lipanj 5, 2010


Tony Cetinski
i dijete leptir Petar Ramljak, povodom humanitarne kampanje “Djeca leptiri trebaju krila” snimili su zajedničku pjesmu i tv spot pod nazivom “Samo za tebe” koju će izvesti na koncertu, 15. lipnja na zagrebačkoj Šalati. Osim Petra i Tonya na koncertu će nastupit i prijatelji Udruge “Debra” Luka Nižetić i Franka Batelić, a svoj nastup za djecu leptire potvrdili su još i Massimo i Neno Belan. Prihod od prodaje karata, čija je cijena iznosi 50 kuna, u cijelosti je namijenjen Udruzi oboljelih od bulozne epidermolize – Debra.

Bulozna epidermoliza teška je genetska bolest, čija je posljedica krhka i ranjiva koža poput leptirova krila. Djecu leptire i običan dodir može boljeti i stvoriti im novo oštećenje. Svakodnevnica za oboljele od te teške bolesti znači nove rane, nova previjanja, konstantnu bol, kirurške zahvate te stalnu ovisnost, pomoć, njegu i pratnju drugih, što utječe na život cijele obitelji. U Hrvatskoj ima 50 obitelji, čiji su članovi pogođeni tom bolešću, a prema statistikama se u prosjeku rađa jedno dijete leptir na 17.000 rođenih.

Kampanju su zajednički s Udrugom “Debra” pokrenule tvrtke Procter & Gamble i Konzum, a svoj doprinos hvalevrijednoj akciji dale su na način da je od svakog P&G proizvoda koji sudjeluje u akciji u Konzumovim prodavaonicama darovana jedna kuna za nabavu opreme. Oprema uključuje nužan automobil za potrebe prijevoza oboljelih od bulozne epidermolize, čija će se primopredaja izvršiti na koncertu, dok će ostatak prikupljenih sredstava biti utrošen na vrlo skupu i zahtjevnu rehabilitaciju djece leptira.
lukanizetic @ 02:32 |Komentiraj | Komentari: 43 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.