Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - lipanj 2011
utorak, lipanj 14, 2011
 

Pozivamo Vas na predstavljanje kampanje 'Ja volim životinje' u petak, 17.lipnja 2011. u 18h u City Center One.

Ovoga petka, dm i Luka Nižetić predstavit će kampanju 'Ja volim životinje' kojoj je cilj pružanje trajnog doma zlostavljanim životinjama i to prikupljanjem sredstava za što kvalitetniji rad, djelovanje i registraciju Utočišta za životinje Ianua. U misiji zbrinjavanja životinja, dm-u i Luki pridružit će se i mnoge poznate osobe, a kampanju će s Lukom predstaviti i Marinka Akrap, prokuristica u dm-u, Luka Oman, predsjednik Udruge Prijatelji životinja i predstavnici Udruge Ianua. Oni će najaviti aktivnosti kojima se građani mogu pridružiti u prikupljanju donacije za Utočište Ianua, ali i veliku nagradnu igru u kojoj dm-ovi Facebook fanovi mogu osvojiti godišnju zalihu hrane za svoje kućne ljubimce.

Svi posjetitelji City Center One imat će i jedinstvenu priliku slikati se sa zvijezdom Lukina novog spota 'Kad zasvira orkestar', pijetlom Cmi, a koji je jedan od štićenika Utočišta Ianua.

Ovih dana Luka je plasirao summer remix svog aktualnog singla 'Kad zasvira orkestar' što je ujedno i prvi Lukin službeni remix u dosadašnjoj karijeri. Do početka akcije remix je dostupan za besplatni download na dm-ovim FB stranicama http://on.fb.me/jqvVyr .

 

lukanizetic @ 17:10 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
subota, lipanj 11, 2011
Ovih dana napravljen je  summer remix mog aktualnog singla 'Kad zasvira orkestar' od strane producenta Zvonimira Duspera - Dusa. Ovo je moj prvi službeni remix i vjerujem da će ih za pjesme s mog novog albuma biti još. Očekujem da ga ovo lito slušate i uživate u njemu, a ja Vam ga ovim putem poklanjam besplatno...samo kliknite na 'Prikaži sve' i tamo ćete naći link  gdje ga možete skinuti! 

L.

lukanizetic @ 21:31 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.