Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - srpanj 2008
četvrtak, srpanj 3, 2008
Evo mene skuvan i lešan od ove vručine sidin isprid klime i molin Boga da me ne uvati prehlada..da nije klime bilo bi sve teže. Zapravo neman se šta tužit jer san jedva čeka lito i maltretira sve oko sebe: "Kad će, kad će?", "Mrzin zimu. Kome to triba!?". 

Samo nek je lita, sunca i toplog mora..ja sritan!!! Vratija san se s Brača. Bija san par dana i izgušta se ka malo dite. Po cile dane san bija u moru..plavom, bistrom, čistom, kristalnom..Spava san u Supetru, a kupa san se uglavnom u  Sutivanu i Bolu. Lip je taj otok Brač. Pun zelenila, predivnih plaža i divnih domaćina. 

Dovoljno san se odmorija i nauživa da sad mogu nastavit rad na albumu. Zadnjih par miseci smo non stop u studiju i to je razlog zašto vam se nisan češće javlja. Uglavnom, još malo pa gotovo! Snimija san sve vokale, osta mi je još jedan- za pismu Mire Buljana. Aranžeri i producenti rade punom parom i privode sve kraju. 

Prikupija san trinaest odličnih pisama. Jedva čekam  da budu gotove i da ih napokom čujem u njihovom pravom, finalnom ruhu. Žanrovski, album će bit pravi pop-rock, mainstream uradak. Okosnica albuma je ljubavna tematika, snažni ljubavnio tekstovi. 

Od producenata naći će se  Nikša Bratoš, Dino Šukalo, Đani Pervan i Bruno Urlić, a od autora Dino Šaran, Neno Belan, Saša Lošić-Loša, Arsen Dedić, Bruno Urlić i Miro Buljan. Drago mi je šta san  ovaj put dobija priliku radit s ljudima čiji rad pratim i cijenim od malena. Velika je to čast za mene. Danas iden na dogovore oko covera albuma i web stranice koju radi mlada talentirana ekipa pod nazivom Gerila. Sve podrobinje o albumu ću vas obavještavat uskoro, a do tad vam evo malo snimki s mog koncerta u Opatiji koji se održa za vrime trajanja Hrf-a..

Lipi moji uživajte!!!!

Prava ljubav


Evo ti ljubav

lukanizetic @ 18:21 |Komentiraj | Komentari: 95 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.