Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - kolovoz 2007
subota, kolovoz 11, 2007

Evo mene napokon. Nisan dugo, dugo, dugo napisa post. Non stop san na putu. Iz mista u misto, iz grada u grad, iz sela u selo..malo rada-malo odmora-malo rada i opet malo odmora..ne može bolje! Upozna puno dragih ljudi.Bilo bi lipo da je tako cilu godinu. Super se osjećan. Ljetna euforija ne popušta. Uživan u čarima lita kako Bog zapovida! Doša san u Split na tri dana pa opet put pod noge međutin ovaj put na potpuni odmor i „bezbrižje“.Iden prvo do Visa, a onda ću s ekipom ovog vikenda proslavit rođendan u šatoru na nekom od naših srednjodalmatinskih otoka (brač ili hvar). To će bit suludo iskustvo. Samo da mi se ne došulja koji graštapan, skakavac ili gnjusna zmija dok buden spava-bilo bi mrtvih..bbbuuuuuaaaaaa!  Još nikad u životu nisan spava u šatoru..jedva čekaaaan!!! To će bit tulum za pamćenje!

Dosta palamuđenja. Pripremija san van nešto slika s putovanja (kako san i obeća)...od Metkovića, Umaga, Splita, Krka, do Dubrovnika.

Pa pogledajte!!!


UMAG  21.06.07


Ostvarila mi se jedna od mojih želja..zapiva ja sa Sevom!!! Talentirana, prirodna, normalna i duhovita. Oduševila me njezina ležernost i staloženost uz sve brige i napore koje je imala uoči koncerta. Držala je sve konce u rukama i koncert je odradila majstorski. Atmosfera je bila usijana od samog početkla koncerta i nije popuštala do samog kraja.Velika mi je čast šta san bija dio tog događaja. To je iskustvo koje se pamti. Evo par sličica..
EMA - menadžerici ništa ne promiče...


Nismo zaobišli ni luna park!

METKOVIĆ 15.07.07 -
Koncert LANA i LUKA

Nas dvoje ne možemo nikako jedan bez drugoga! J Odradili smo odličan koncert prid prepunin ljetnim kazalištem u Metkoviću. Možda i ne bi bilo tako dobro da se Lani nije dogodija peh tog dana. Naime ptica se zaletila u propeler aviona koji zbog toga nije moga poletit tako da je Lana debelo kasnila..nije uspila ni odradit tonske probe i direktno s puta je došla na binu..pržili smo pošteno dvi ipo ure..evo malo atmosfere!!

 p.s. na koncert je svratila i naša draga autorica Milana Vlaović koja je inače rodon iz Metkovića 

DUBROVNIK 04.08.07

Sve je bilo savršeno samo nas je zateka i šokira onaj monstruozni požar..nije nam baš bilo svejedno. Cili grad je bija u pepelu. Taj dan se održavalo i finale legendarne divlje lige u vaterpolu, a ja san zajedno s poznatin facam triba zaigrat revijalnu utakmicu no zbog spomenutog požara ona je otkazana. Nakon toga je uslijedija i moj koncert na Babinom kuku, te ovin putem zahvaljujem odličnoj dubrovačkoj publici, stvarno ste mi pomogli napraviti ludilo atmosferu, pravi ste!!! Sve u svemu u Dubrovniku je uvik veselo i opušteno..Evo par sličica s koncerta.

 

SPLIT (Smrt u labirintu)

Moje prvo glumačko iskustvo (ako se to tako može nazvat)..rič je zapravo o eksperimenatlnom kazalištu Petra Grimanija. Zva me tri dana prije predstave i reka da bi tija da ja glumin Tezeja (grčkog princa)..ništa mi nije bilo jasno..kako naučit tekst?..kao uopće naučit glumit to?..nebulozna situacija..međutim objasnija mi je da se predstava bazira na vlastitioj improvizaciji i da  tekst predstave ne govore glumci nego cili ide u off-u. Kako san po prirodi znatiželjan, a gluma kao takva me zanima, odlučija san se okušat pa šta bude bude. Vratija san se iz Umaga i cili dan provea na probi.Bija san koncentriran i pun želje da to sve ispadne šta bolje...kratke redateljske upute san pokuša što više upiti i memorirati...... Predstava se selila i odvijala na četri različite lokacije, a publika nas je cilo vrime pratila. Svi glumci su se maksimalno potrudili. Osjećaj je bija predivan......definitvo jedno zanimljivo iskustvo!!


KRK

Nakon Umaga dobro je došlo malo odmora. Moja menađerica Ema i ja uputili smo se na Krk kod našeg prijatelja Marina koji ima apartman u mistu Vantačići (simpatično,pitomo malo mistašce). Tamo je uvik opuštajuće i bez prevelikog presinga. Po cile dane smo ležali, kupali se, navečer bi pogledali film i opet ispočetka. Jeli smo u jednoj fantastičnoj, delikatesnoj, najboljoj, savršenoj, ukusnoj, nenadmašnoj konobi NINO (gdje je uvik fino!!!) čiji je glavni specijalitet šurlice (vrsta manistre/ tjestenine) sa škampima..to je nešto najbolje šta san u životu proba..nakon toga poželiš zauvik isti u tom restoranu..spiza govori deset jezika..a i domaćini su ugodni i veseli ljudi. Osim šta smo dobro jeli i odmarali se proba san i surfanje (ski lift)..nisan se baš usrićija..naizgled je jednostavno al kad te povuče onaj konop završiš u moru prije nego si reka keks..koma..nažalost tu sliku neman jer se nisan uspija zadržat na dasci toliko dugo da se uopće može slikat..


Marin i Luka u konobi Nino


 


 

Eto, malo mojih uspomena s ovogodišnjeg radno ugodnog ljetovanja....ako se nađe još koja zanimljiva situacija ili priča dignut ću je na blog, a do tada pazite da ne nagazite na nekog ježa i uživajte!!!!

 

lukanizetic @ 15:11 |Komentiraj | Komentari: 244 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.