Moj internet dnevnik
Luka Nižetić - Službeni blog
Video
Odkad ljubim te
Odkad ljubim te
Život curi
Život curi
Ti si meni sve
Ti si meni sve
Na tren i zauvijek
Za loše vijesti nemamo...
Na tren i zauvijek
Di si ti Mare
Na tren i zauvijek
Na tren i zauvijek
Ako uzmeš ljubav vrati
Ako uzmeš ljubav, vrati
Zapleši samnom
Zapleši samnom
U mislima
U mislima
Samo mi reci da
Samo mi reci da
Pusti me u san
Pusti me u san
More
More
Prava ljubav
Prava ljubav
Ponekad poželim
Ponekad poželim
Proljeće
Proljeće
Meni trebaš ti
Meni trebaš ti
 
Live
Pusti me u san Prava ljubav Evo ti ljubav Jovan Jovanke Proljeće Ti si srce moje
MP3
Blog - rujan 2008
utorak, rujan 9, 2008

Ostvarija mi se još jedan san!!!!

Već godinama želin završit tečaj ronjenja i prepustit se divotama morskih dubina. More je oduvik bila moja velika ljubav...opušta, pjeva, pleše, priča, ljuti se, veseli...sve...ka da je živo! (baš ka u Pupačićevoj pismi).  Nedavno san uspija uvatiti malo vrimena i u nekih tjedan dana završija početni, osnovni tečaj ronjenja u diving centru "Resnik". Upozna san ludilo ekipu na čelu s mojim "profesorom", Ivicom Žižkom, pa mi je taj izazov bilo i lakše savladat.

Niti u punih misec dana ronjenja uspija san se već debelo navuč....ko nije proba ne zna koja je to ovisnost......najbolja.....ne šteti, a liječi ti dušu, stoga svaki slobodni trenutak koristin da oden na zaron. Samo osluškuješ svoje disanje i promatraš taj čudesan svit ispod mora......predivan osjećaj...ka da san u svemiru. Maska, odijelo, boca, inflator, regulator, utezi....ajme...sto kila opreme, a pod morem ko da ništa ne tegliš, jednostavno lebdiš...... Tek san počea sa zaronima, ali i ovo malo šta san vidija je fascinantno...... olupine brodova, jednu hobotnicu i masu riba i ribica raznih boja kojima neznan ni ime.

Sutra me opet očekuje rano-jutarnji zaron, pa ranije moran ić leć, jer se u ovom sportu moraš strogo držat pravila (a ima ih puno): uvik roniti u paru, biti odmoran i potpuno zdrav (ni virozan, ni prehlađen), nakon ronjenja mora proć bar do 8 sati da bi moga letit avionom i još seaset malih i velikih pravila...

Pošto slike govore više od riči..evo ih par!
Uživajte, na tren i zauvijek!!!
lukanizetic @ 11:53 |Komentiraj | Komentari: 51 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.